DANSK PLANK - Din partner inden for massive trægulve

Om os

Dansk Plank Jydsk Gulvdesign Int. indkøber Douglas råmaterialer, fremstiller, og montere egne massive Douglasplanker.

Sideløbende har vi med vores eget koncept stor succes med salg og montering af massive trægulve ; Eg Plankegulve og Eg Stavparket.Vi finder den rigtige gulvløsning sammen med kunden ud fra kundes ønsker og behov. Eg stavparket kan lægges i mange mønstre - se i referencer for nogle af mulighederne.

Vi har over 25 års erfaring og har gennem årerne oparbejdet en bred og professionel viden om Douglas Plankegulve, træets egenskaber og muligheder for nedlægning og Designs.

Vi sætter stor værdi i at holde fast i de gamle håndværksmæssige traditioner og vores styrke er, at vi selv er med i hele processen fra indkøb til nedlægning af Douglasplankerne hos kunden.
Vi kender hver eneste planke for vi har selv haft dem alle i hænderne.

Dansk Plank opkøber Douglaskævler i Sydtyskland og har herigennem opbygget et tæt samarbejde og professionelt ekspertise til at udvælge de rigtige Douglaskævler så vi kan levere Douglasplankegulve i den bedste kvalitet.

Vi er med fra indkøb af Douglaskævlerne i skoven over opskæring, tørring, kantskæring på eget værksted og høvling til den endelige færdiggørelse af plankerne med reparation inden levering og montering hos kunden.

Massive Douglasplanker er et naturprodukt og vil derfor reagere som et naturmateriale og vi levere plankerne repareret for småfejl der kan forekomme såsom udfaldne knaster, oprifter og knastrevner.

Vi foretager på eget værksted :

  • Sortering, eftersyn og fugtighedskontrol ved modtagelse af opskårne råkævler
  • Råtræet kantskæres
  • Plankerne høvles på for- og bagside og med not og fer på kanter
  • Eftersyn og evt. reparationer af småfejl og udfaldne knaster med trælim
  • Fraskær- og afkortning til færdig længde og lagt på lager

Se hele processen her fra skoven til værksted.

Vi har produktion, værksted, lager, og kontor i Esbjerg og har kontakter overalt i Danmark med rådgivning og projektløsninger i samarbejde med Arkitekter og Byggefirmaer.

Vi giver uforpligtende tilbud og kommer gerne med forslag til design på nedlægning af plankerne samt en vejledning i vedligehold og efterbehandling af Jeres trægulv.

Vi tror på, at en del af det at være en ordentlig virksomhed er, at give sig tid til at tale med kunden og forstå kundes forventninger og ønsker, så der opnåes et unikt projekt.
Det er en stor værdi at have en direkte og personlig dialog med sine kunder og kan også derved holde kunderne orienteret om hvordan arbejdet skrider frem og kan hurtig få håndteret evt. problemer som måtte opstå i opstarts- og byggefasen.